„Bine ați venit pe site-ul oficial al companiei FARTRADE CONSULTING SRL”

Locația noastră Locatia noastra

bd. Grigore Vieru 28, of. 303

Fartrade Consulting

Legal & Business Solution

consultaţie Consultatie

Sunați-ne - (+373) 60 01 33 66

Serviciile Noastre

Descoperă toate serviciile noastre.

service-icon

Suport juridic

Oferim suport juridic în toate domeniile de drept și prezentăm soluții eficiente pentru orice problemă juridică

service-icon

Redactări acte

Oferim asistență în redactarea oricăror documente, acte, contracte de interes juridic și comercial

service-icon

Consulting

Oferim consultanță organizațională, managerială, fiscală, pentru orice gen de activitate

service-icon

Activități contabile

Oferim servicii calitative de outsourcing contabil pentru companii și întreprinzători individuali

Consultanță și conciliere juridică

Serviciile noastre includ asistență pe probleme legate de drept civil, penal, proprietății intelectuale, tranzacții imobiliare, dreptul muncii, precum și litigii comerciale și fiscale.

Reprezentare juridică

Menționăm faptul că vă putem asista și reprezenta cu succes în instanță sau în fața oricăror instituții cu atribuții jurisdicționale, a altor persoane fizice sau juridice, sau în fața oricăror instituții ale statului.

Suport juridic în procesul înființării companiei

Compania noastră susține micul business și dorește să devină un pilon al antreprenoriatului prin oferirea suportului juridic în procesul înființării de companii, proceduri la Agenția Servicii Publice şi în procesul de Certificare a Serviciilor şi Bunurilor.

Redactări acte și cereri de chemări în judecată

Vă facem cunoscut și faptul că vă putem sprijini în orice demers legal sau administrativ pentru obținerea de autorizări, aprobări, documentații în limitele prevăzute de lege. De asemenea, putem solicita întrevederi la nivel de conducere cu reprezentanții instituțiilor statului.

Scrierea, redactarea și personalizarea contractelor, pregătirea Concluziilor juridice în diverse domenii de drept

Oferim suport în scierea, redactarea, personalizarea contractelor dar și a Concluziilor juridice în diverse domenii de drept.

Consultanță în afaceri și management

Consultanța în afaceri, management și marketing optimizează resursele companiilor, concepe soluțiile de care aveți nevoie pentru ca afacerea dumneavoastră să fie un model de succes. Prin serviciile noastre de consultanţă în afaceri ne centrăm atenţia asupra avantajelor semnificative la îndemâna clienților noștri, în scopul de ai ajuta să facă față provocărilor cu care se confruntă.

Consultanţă fiscală

Cererea pentru servicii de asistență fiscală este în plină creștere, iar noi suntem în măsură să oferim servicii calitative adaptate nevoilor, cerințelor și așteptărilor dumneavoastră. Consultanţa fiscală vă ajută să vă planificaţi obligaţiile de plată sub formă de taxe şi impozite nu doar pentru a minimiza costul acestora ci şi pentru a putea lua cele mai bune decizii, din punct de vedere fiscal, cu privire la dezvoltarea viitoare a afacerii dumneavoastră.

  • Consultanță fiscală privind legislația financiar-contabilă;
  • Asistență pe perioada controalelor și investigațiilor fiscale;
  • Informarea periodică asupra modificărilor din domeniul financiar-contabil și fiscal;
  • Reprezentarea în relațiile cu organele de control ale Ministerului Finanțelor;
  • Identificarea și aplicarea facilităților fiscale prevăzute în legislația în vigoare;
  • Identificarea politicilor contabile și fiscale adecvate.

Activități de contabilitate

Modelul tipic de gestiune a activității contabile s-a schimbat. Astăzi, echipa noastră nu stăpâneşte doar perspicacitatea financiară, echipa noastră menţine un echilibru între abilităţile contabile, manageriale și cele de conducere. Oferim servicii de contabilitate într-un mod eficient și proactiv prin oferirea de asistenţă clienților noștri în luarea deciziilor și consilierea acestora cu privire la impactul tranzacțiilor asupra situațiilor financiare.

Legalizarea Cetăţenilor Străini și suport în obținerea cetățeniei Republicii Moldova

Compania noastră oferă consultanță și suport cetățenilor străini în obținerea permiselor de ședere temporare sau permamente, dar și a cetățeniei Republicii Moldova.

Înregistrarea reprezentanţelor companiilor străine

Pentru facilitarea procesului de extindere a companiei, oferim asistență juridică în etapa de înregistrare a reprezentanțelor companiilor străine, care doresc să-și dezvolte activitatea economică pe teritoriul Republicii Moldova.

Înregistrarea proprietăţii intelectuale

Înregistrarea proprietății intelectuale vă oferă avantajele drepturilor de autor asupra produsului sau creației ce vă aparține, iar noi vă acordăm suport juridic în procesul de înregistrare a proprietății intelectuale, astfel încât, dumneavoastră să aveți dreptul să vindeți, să licențiați, sau să vă dați acordul pentru utilizarea produsului sau a creației dumneavoastră.

Consultanţă granturi

Fie că aveți nevoie de susținere financiară sau doriți să implementați un proiect de importanță națională, noi vă oferim consultații cu privire la elaborarea planurilor de afaceri, a cererilor de participare, cât și suport pentru obținerea de granturi.

Beneficiază la maxim de serviciile noastre, Solicită o ofertă!