„Bine ați venit pe site-ul oficial al companiei FARTRADE CONSULTING SRL”

Locația noastră Locatia noastra

bd. Grigore Vieru 28, of. 303

Fartrade Consulting

Legal & Business Solution

consultaţie Consultatie

Sunați-ne - (+373) 60 01 33 66

Domenii de Activitate

Descoperă toate domeniile dreptului pentru care deținem competențe.

Putem oferi consultanta si suport in toate domeniile de interes ale dreptului

după cum urmează:

Dreptul
civil

Dreptul
penal

Dreptul
fiscal

Dreptul
muncii

Dreptul administrativ

Dreptul financiar-bancar

Dreptul proprietătii intelectuale

Dreptul executărilor silite

Dreptul comertului international

Domeniul financiar-bancar

Consultanții noștri specializați în probleme legate de punerea în aplicare a tranzacţiilor complexe, inter-bancare şi comerciale dețin o vastă experienţă în proiectarea și gestionarea documentelor bancare. Pot să vă ofere o consultație adecvată, specifică riscului investițional, dar și referitor la gestionarea portofoliului de investiții pe piețele bursiere, valutare, de materie primă, etc.

Domeniul dreptului corporativ şi încorporarea

Compania noastră deține o practică juridică bogată, de încorporare a afacerii și pregătirea documentelor de constituire, ne specializăm în dreptul corporativ, a muncii, fiscal cât și cel internațional privat. Putem să vă oferim o consultație detaliată despre procesul de fuziune, de deschidere de noi filiale, franchising sau despre diverse tipuri de parteneriate.

Procese de judecată şi mediere

Avocaţii noştri oferă servicii pentru soluționarea unui spectru larg de cazuri referitoare la litigii interne şi internaţional comerciale, prin aplicarea măsurilor legale pentru a recupera datoria de bani şi executarea hotărârilor judecătoreşti. Soluționarea extrajudiciară a litigiilor prin implicarea unei părți terțe neutre-mediator.

Deservirea contabilă

Deservirea contabilă prezintă o gamă largă de servicii unice, cât și complexe, pentru asigurarea evidenței contabile în cadrul companiei. Specialiștii noștri, certificați, vă vor asigura: buna organizare, rapiditatea, eficacitatea proceselor de gestiune a activității, desfășurate de compania dumneavoastră.

Beneficiază la maxim de serviciile noastre, Solicită o ofertă!