„Bine ați venit pe site-ul oficial al companiei FARTRADE CONSULTING SRL”

Locația noastră Locatia noastra

bd. Grigore Vieru 28, of. 303

Fartrade Consulting

Legal & Business Solution

consultaţie Consultatie

Sunați-ne - (+373) 60 01 33 66

Despre Noi

Află mai mult despre noi.

Viziunea si Misiunea noastra

Pornind de la o nevoie acută a pieței de a avea companii și afaceri organizate după cele mai performante forme de organizare și functionare a unei afaceri, „FARTRADE CONSULTING” SRL va deveni cel mai important furnizor de consultanță din țară, și nu numai. Pornind de la acest fapt misiunea companiei nostre este aceea de a-și asuma eforturile pentru ca clienții noștri să dispună de acele mecanisme ce-ar permite, dezvoltarea, consolidarea și reorganizarea unei afaceri de succes. Misiunea și munca noastră o considerăm realizată, atunci când clienții noștri sunt mulțumiți de rezultatele obținute.

Valorile și Principiile noastre

Ne caracterizează seriozitatea, onestitatea și promptitudinea. Punem la dispoziție informațiile necesare și oferim sugestii solide pentru o afacere de succes! Strategiile personalizate sunt susținute de analize puternice și planuri de execuție realiste. Activitatea noastră are la bază, responsabilitatea, confidențialitatea continuitatea, comunicarea, flexibilitatea.

Satisfacția Clientului pe primul plan

Activitatea companiei este focusată asupra nevoilor clienților noștri. Satisfacţia clienţilor reprezintă interesul primordial al echipei noastre, îndeplinim aceasta, prin stabilirea exactă a cerinţelor clienţilor noștri, la care propunem soluţii competente la preţuri accesibile. Noi urmărim să atingem excelența în relațiile noastre cu clienții, să le oferim servicii calitative.

Servicii profesionale de Consulting

„FARTRADE CONSULTING” SRL este o companie recent creată ca o societate ce oferă servicii profesionale de consulting pentru companiile din diferite ramuri ale economiei. Serviciile noastre se adresează tuturor cetățenilor și persoanelor juridice, care își desfășoară sau care intenționează să își desfășoare activitatea pe teritoriul Republicii Moldova. Interesul nostru este ca antreprenorii să ia deciziile economice cele mai bune, necesare în coordonarea activității organizației.